Industry News

Razmatranje instalacije uređaja za zaptivanje kablova

2021-10-08
Kablrazmatranje ugradnje uređaja za zaptivanje
1. Kupovina odgovarajućih materijala za spojeve prema potrebikablspecifikacije zajedničkog modela. Sada je kvalitet materijala uređaja za brtvljenje kablova neujednačen, ali da bi se osigurala kvaliteta kablovske veze, preporučuje li se korišćenje nepozvanih gostiju, najbolji izbor je pouzdan kvalitetan Materijal proizvođača kablovskih konektora.
2. Kada je spoj kabla najbolje ne birati kišni dan, jer će voda kabla ozbiljno uticati na životkablpa čak i nesreće kratkog spoja.
3. Obavezno pažljivo pročitajte uputstva proizvođača pre nego što napravite vodootporni konektor za ovaj proizvod, za 10kV i iznad ovog kabla, posebno je važno da izvršite sve korake pre nego što želite da ga dobro izvedete.
4. 10kV ili više jednožilni oklopnikablje konačno spojen, zapamtite da je samo jedan kraj glavne ulice uzemljen.
5. Kada presovani mesing ne može biti previše težak, sve dok možete pritisnuti aranžman, mora biti puno podignutih tačaka na površini bakrenog kraja za presovanje. Ova pozadi postavljena rašpica se mora koristiti, ne možemo ostaviti nikakve greške.
6. Termoskupljajućakablvezu, kada koristite uređaj s malim plamenom, obratite pažnju na uređaj s malim plamenom da se kreće više puta, ne samo često okrenut u jednom smjeru, uređaj s malim plamenom.
7. Kablovska veza mora se striktno pridržavati uputstava za izvođenje kontrakcije opsega crteža.
Brass Kabl Gland MG Series G And NPT Thread
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept